top of page

Huidverbetering

Huidanalyse + aangepaste verzorging € 140

Als het de eerste keer is dat je langskomt, boek je best deze behandeling.

Eerst start ik met een intakegesprek. Hierin vraag ik wat je wil veranderen, hoe jouw levensstijl is, of je al eerdere huidproblemen hebt gehad,..

Vervolgens worden er foto's genomen met de Lightskin. Dit huidanalysetoestel neemt 10 foto's van jouw huid, en kunnen we jouw huid tot in de diepere huidlagen gaan bekijken. Hierdoor kan ik jou een ideaal advies geven qua behandelingen en huidverzorgingsroutine.

Nadien volgt er een gelaatsverzorging van 1u15 aangepast aan de noden van jouw huid.

Skin Boosters

De Skin Boosters lijn biedt de esthetische industrie een alternatief voor invasieve cosmetische ingrepen. Het versnelt de natuurlijke biochemische processen van de huid. Hier wordt gewerkt met verschillende peptiden. Resultaten worden behaald met thuisverzorgingsproducten.

Thavma Therapy - € 110 per behandeling

De Thavma Therapy is dé behandeling voor opkomende expressielijnen, rimpels,.. vanaf 25 - 30 jaar. Het 'effectox' peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u resultaat. Het beste resultaat heb je na 3 of 5 behandelingen in combinatie met thuisverzorgingsproducten.

--> Bij het boeken van 5 behandelingen krijg je de Thavma Cream gratis.

Chronos Therapy - € 130 per behandeling

Chronos Therapy is dé behandeling bij zichtbare, diepe rimpels.

Deze verzorging werkt op het verminderen van fijne lijntjes, diepe rimpels, verbetert de huidelasticiteit, geeft hydratatie en voeding, antioxidant werking, stimuleert collageen en elastine.

Geschikt vanaf 50-55 jaar.

Al na 1 behandeling ziet u resultaat. Het beste resultaat heb je na 3 of 5 behandelingen in combinatie met thuisverzorgingsproducten.

--> Bij het boeken van 5 behandelingen krijg je de Chronos Cream gratis.

Opsis Therapy - € 66 per behandeling

De Opsis Therapy is een oogbehandeling die werkt op donkere kringen, rimpels, expressielijnen, opheldering, wallen, verslapping.

Al na 1 behandeling ziet u resultaat. Het beste resultaat heb je na 3 of 5 behandelingen in combinatie met thuisverzorgingsproducten.

--> Bij het boeken van 5 behandelingen krijg je de Opsis Eye Cream gratis.

Apocalypsis Therapy - € 350 voor 3 behandelingen

Deze behandeling is een reset van je huid. 

De Apocalypsis Therapy is een  snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium diepe peel. Deze behandeling is ontwikkeld op basis van krachtige exfoliatie-effecten van Spongilla Lacustris. Deze behandeling werkt diep in op rimpels, huidverkleuringen, littekens en vlekjes. Iedereen heeft hier baat bij!

Behandelplan

Dag 1: eerste behandeling -- na deze behandeling mag je gelaat gedurende 5 dagen niet in contact komen met water 

Dag 5: nabehandeling

Na 1 maand: 2e nabehandeling

--> gratis Face Gel SPF30

Peelings en needling

Fruitzuurpeeling - € 80 per behandeling

Bij Juliette Armand is dit de behandeling met de hoogste concentratie (40% - 70%) aan diepe peels aangepast aan jouw huidissue. 

De peelings gaan net dat stapje verder in huidverbetering en werkt op rimpels, pigmentvlekken, huidstructuur, grove poriën, vale huid, littekens na acné en geeft een mooi resultaat bij (actieve) acné.

Deze behandeling wordt aangeraden in kuur te doen met thuisverzorgingsproducten. Hoeveelheid van de behandelingen hangt af van huid tot huid.

Microneedling - € 80 per behandeling

Bij microneedling worden er microperforaties gemaakt in de huid waardoor hoge concentraties aan actieve ingrediënten veel beter en dieper de huid kunnen indringen. Door dit te gaan toepassen kunnen we huidproblemen veel beter gaan aanpakken. Collageen, elastine en het herstelproces van je huid wordt hierdoor ook gestimuleerd.

Microneedling kan toegepast worden bij een vale huid, rimpels, acné littekens, pigmentvlekken, anti-aging, grove poriën, oneffen huidstructuur,..

Deze behandeling wordt aangeraden in kuur te doen met thuisverzorgingsproducten. Hoeveelheid van de behandelingen hangt af van huid tot huid.

Fruitzuurpeeling + microneedling - € 120 per behandeling

Hier wordt de fruitzuurpeeling gecombineerd met de microneedling.

Deze behandeling wordt aangeraden in kuur te doen met thuisverzorgingsproducten. Hoeveelheid van de behandelingen hangt af van huid tot huid.

Huidverbetering: Diensten
bottom of page