top of page

Gelaatsverzorging

Huidanalyse 60 min 

€ 35, gratis bij aankoop producten

Bij een huidanalyse start ik met een intake gesprek, luister ik naar jouw wensen en verwachtingen. Nadien doen we een analyse met het huidanalysetoestel en krijgen we een beeld hoe jouw huidconditie is. Samen met jou stel ik een huidplan op welke behandelingen ideaal zouden zijn voor jouw huid of welke huidverzorgingsproducten het meest geschikt is.

TREATMENT MENU

Huidanalyse + aangepaste gelaatsverzorging - € 140

Als het de eerste keer is dat je langskomt, boek je best deze behandeling.

Eerst start ik met een intakegesprek. Hierin vraag ik wat je wil veranderen, hoe jouw levensstijl is, of je al eerdere huidproblemen hebt gehad,..

Vervolgens worden er foto's genomen met de Lightskin. Dit huidanalysetoestel neemt 10 foto's van jouw huid, en kunnen we jouw huid tot in de diepere huidlagen gaan bekijken. Hierdoor kan ik jou een ideaal advies geven qua behandelingen en huidverzorgingsroutine.

Nadien volgt er een gelaatsverzorging van 1u15 aangepast aan de noden van jouw huid.

Cleans & go 45' - € 50

Deze korte behandeling is een dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd.

Reiniging - peeling - masker - crème - zonnebescherming

Start up facial 75' - € 80

Maak kennis met huidverbeterende behandelingen. Na een dieptereiniging richt ik mijn aandacht op het verbeteren of in conditie zetten van jouw huid. Deze behandeling wordt volledig aangepast met producten aangepast aan jouw huid.

Reiniging - peeling - uitzuiveren comedonen - epilatie wenkbrauwen - massage - serum - masker - oogcrème - dagcrème - zonnebescherming

--> als je jouw huid nog nooit hebt verzorgd met professionele producten, is deze behandeling ideaal!

Classic therapy 75' - € 95

Bij deze behandeling gaan we nog een stap verder op het gebied van huidverbetering. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast aan uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

Reiniging -  epilatie wenkbrauwen - 3 peelings (inclusief fruitzuurpeling) - uitzuiveren comedonen -serum - masker - serum - complete oogverzorging - crème - zonnebescherming

--> deze behandeling is enkel geschikt als je thuis professionele huidverzorgingsproducten gebruikt of al enkele professionele behandelingen hebt ondergaan.

Relax therapy 90' - € 120

Deze behandeling is hetzelfde als de Classic therapy, maar wordt er nog een extra ontspanningsritueel aan toegevoegd.

Seizoensbehandeling najaar/winter 75' - € 120 inclusief GRATIS masker t.w.v. € 60,50

Twee gloednieuwe seizoensbehandelingen voor het najaar/winter die telkens worden afgesloten met een drankje en een lekkere versnapering.

1. Extra Moisturizing

Een behandeling die werkt op vochttekort, die je huid gaat gaan beschermen tegen de koude, een krachtige anti-oxidant behandeling met een instant glow resultaat.

Heb je last van een droge, doffe, vermoeide huid en heeft jouw huid eens een gezonde boost nodig? Dan is deze behandeling echt iets voor jou!

2. Deep Cleansing

Wil je een diepe reiniging van je huid? Heb je last van een rode, gevoelige huid? Of af en toe last van puistjes? Dan is deze behandeling ideaal voor jou.

Hierin werken we met verschillende soorten vitamine B en gaan we gaan "multi-masken". Verschillende maskers worden aangebracht om jou zo een kalmerende, rustige huid te geven.

Het Vitality Cream Mask krijg je er volledig gratis bij. Dit maskertje gaat vitaliteit brengen in je huid, sterk gaan voeden, werkt ontstekingsremmend en geeft energie aan je huid.

Bij het boeken van deze behandeling kijk ik zelf ter plaatse welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid.

bottom of page