top of page

Gelaatsverzorging

Huidanalyse 60 min 

€ 35, gratis bij aankoop producten

Bij een huidanalyse start ik met een intake gesprek, luister ik naar jouw wensen en verwachtingen. Nadien doen we een analyse met het huidanalysetoestel en krijgen we een beeld hoe jouw huidconditie is. Samen met jou stel ik een huidplan op welke behandelingen ideaal zouden zijn voor jouw huid of welke huidverzorgingsproducten het meest geschikt is.

Scan, Treat & Go € 250 i.p.v. € 290 

Bij deze behandeling starten we met een huidanalyse. Ik luister naar jouw wensen, verwachtingen en geef ik advies hoe ik jouw kan helpen naar een gezonde huid.

Nadien volgt een huidverbeterende behandeling die aangepast is aan de noden van jouw huid.

Na de verzorging krijg je een Home Therapy Kit in reisformaat (reiniger, peeling, serum, masker en crème) + een tonic en zonnecrème. Met deze producten ben je volledig opgestart met de juiste skincare.

TREATMENT MENU

Huidanalyse + aangepaste gelaatsverzorging - € 140

Als het de eerste keer is dat je langskomt, boek je best deze behandeling.

Eerst start ik met een intakegesprek. Hierin vraag ik wat je wil veranderen, hoe jouw levensstijl is, of je al eerdere huidproblemen hebt gehad,..

Vervolgens worden er foto's genomen met de Lightskin. Dit huidanalysetoestel neemt 10 foto's van jouw huid, en kunnen we jouw huid tot in de diepere huidlagen gaan bekijken. Hierdoor kan ik jou een ideaal advies geven qua behandelingen en huidverzorgingsroutine.

Nadien volgt er een gelaatsverzorging van 1u15 aangepast aan de noden van jouw huid.

Cleans & go 45' - € 50

Deze korte behandeling is een dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd.

Reiniging - peeling - masker - crème - zonnebescherming

Start up facial 75' - € 80

Maak kennis met huidverbeterende behandelingen. Na een dieptereiniging richt ik mijn aandacht op het verbeteren of in conditie zetten van jouw huid. Deze behandeling wordt volledig aangepast met producten aangepast aan jouw huid.

Reiniging - peeling - uitzuiveren comedonen - epilatie wenkbrauwen - massage - serum - masker - oogcrème - dagcrème - zonnebescherming

--> als je jouw huid nog nooit hebt verzorgd met professionele producten, is deze behandeling ideaal!

Classic therapy 75' - € 95

Bij deze behandeling gaan we nog een stap verder op het gebied van huidverbetering. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast aan uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

Reiniging -  epilatie wenkbrauwen - 3 peelings (inclusief fruitzuurpeling) - uitzuiveren comedonen -serum - masker - serum - complete oogverzorging - crème - zonnebescherming

--> deze behandeling is enkel geschikt als je thuis professionele huidverzorgingsproducten gebruikt of al enkele professionele behandelingen hebt ondergaan.

Relax therapy 90' - € 120

Deze behandeling is hetzelfde als de Classic therapy, maar wordt er nog een extra ontspanningsritueel (massages) aan toegevoegd. Hier wordt ook afgesloten met een drankje en een lekkere versnapering.

Seizoensbehandeling april/mei 90-105' - € 150 inclusief GRATIS oog make-up remover t.w.v. € 36,50

Bij deze seizoensbehandeling ligt de focus op een gezonde, frisse glow van je huid met een extra focus op de oogcontour. De ideale behandeling die werkt tegen donkere kringen, wallen, fijne lijntjes,.. met de bijhorende massages. Verder wordt er een lichte microneedling gedaan zonder naaldjes om je collageen en elastine te stimuleren.

 

De behandeling wordt afgesloten met een verfrissend drankje en bijhorende versnapering.

Je krijgt een GRATIS oog make-up remover ter waarde van € 36,50.
 

bottom of page